977 720 311 info@serraigsl.com
Seleccionar página

Aconseguim els resultats

Oferim serveis personalitzats per a cada client.

Indústria gràfica Serra ofereix un ampli ventall de serveis per desenvolupar els projectes.

Amb la combinació de les nostres capacitats i tecnologia, podem donar resposta a les necessitats dels nostres clients i aconseguir resoldre amb solvència els seus reptes. Disfrutem especialment imprimint i manipulant els seus projectes, però també podem donar-vos sol·lucions en altres aspectes de les etapes del procés de disseny i impressió. El nostre equip humà té una especial dedicació en mantenir el nivell de qualitat desitjat pels nostres clients.

01

Pre-Impressió

Tractament d’imatges i procés de pre-impressió de tot tipus d’originals, en el seu procés i preparació. Control del tramat i processos de sortida. Control de qualitat en el tractament d’imatges.

02

Impressió offset

Amb la combinació de les nostres capacitats i tecnologia, podem donar resposta a les necessitats dels nostres clients i aconseguir resoldre amb solvència els seus reptes. Disfrutem especialment imprimint i manipulant els seus projectes, però també podem donar-vos sol·lucions en altres aspectes de les etapes del procés de disseny i impressió.

03

Impressió digital

Impressió digital de qualitat ideal per al petit tiratge. Personalitzacions de mailings. Impressió en or, plata, blanc i transparent. Màquina de 6 colors.

04

Acabats i enquadernats

També podem acabar de personalitzar els vostres productes amb acabats de qualitat com els plastificats brillo o mate, UVI, relleu sec tintes luminiscents, tintes aromàtiques, relleus i stamping. Disposem d’un complert i automatitzat sistema d’enquadernació amb wire-o i espiral. També us podem oferir l’ensobrat dels vostres mailings.

05

Disseny gràfic, maquetació i Fotomecànica

Realització de propostes gràfiques per a la seva intervenció industrial, l’operació de diferents tipus de programes i sistemes propis de l’art final, manipulació i arxiu de la imatge i l’exploració, compaginació, tractament i post-producció d’imatges fotogràfiques.

06

Edicions de llibres

Autoedició professional de llibres sota demanda d’empreses editorials i particulars. Gestió de registre ISBN i dipòsit legal d’edicions.

Serveis gràfics integrals

T’ajudem a desenvolupar el teu projecte de manera sostenible