SERRA Indùstria Gràfica. S. L.
Aconsseguim els resultats

 

 

La indústria gràfica serra ofereix un ampli ventall de serveis per desenvolupar els projectes.

 

Amb la combinació de les nostres capacitats i tecnologia, podem donar resposta a les necessitats dels nostres clients i aconseguir resoldre amb solvència els seus reptes. Disfrutem especialment imprimint i manipulant els seus projectes, però també podem donar-vos sol·lucions en altres aspectes de les etapes del procés de disseny i impressió. El nostre equip humà té una especial dedicació en mantenir el nivell de qualitat desitjat pels nostres clients.


Disseny gràfic, maquetació i Fotomecànica
Realització de propostes gràfiques per a la seva intervenció industrial, l’operació de diferents tipus de programes i sistemes propis de l’art final, manipulació i arxiu de la imatge i l’exploració, compaginació, tractament i post-producció d’imatges fotogràfiques.


Tractament digital del color
Des de la gestió del color i les tècniques d'impressió fins a la planificació i realització de fotomuntatges complexos. Aprofitem plenament els espais de color del procés de creació fotogràfica mantenint una reproducció del color predictible. Control d’espais de color i sistemes de descripció del color. Gestió dels Perfils i colors fora de gamma. Conversió de les imatges. Proves d'impressió i de pantalla. També oferim tècniques avançades de retoc.


Pre-Impressió Mac/Pc
Tractament d'imatges i procés de pre-impressió de tot tipus d'originals, en el seu procés i preparació. Control del tramat i processos de sortida. Control de qualitat en el tractament d'imatges.


Impressió digital
Impressió digital de qualitat ideal per al petit tiratge. Personalitzacions de mailings.


Catàlegs a tot color
És el millor mitjà que té una empresa per a oferir publicitat sobre els seus productes directament al consumidor que permet ensenyar d'una forma correcta tots els continguts desitjats per l'empresa, sense limitar qualitat ni espai en la publicació dels seus productes. La forma de dissenyar-lo en la qualitat del paper, la possibilitat d'utilitzar moltes imatges i estendre'ns en els textos, ens pot permetre idear la creació d'un producte eficaçment atractiu, un aparador sobre paper que desperti l'interès i l'atenció del nostre públic objectiu. Cuidem minuciosament fins a l'últim detall, tant la qualitat del paper com de les imatges.


Carpetes d’anelles
Carpetes d’anelles en tot tipus de colors i mesures. Carpetes de cartró en quatricomia.


Edicions de llibres
Autoedició professional de llibres sota demanda d’empreses editorials i particulars. Gestió de registre ISBN i dipòsit legal d’edicions.


Impressos comercials i publicitaris
Impressió de tota mena d’impresos comercials, sobres, targes, targetons, albarans amb copiatiu, factures, invitacions i blocs. Impresos publicitaris com díptics, tríptics, quadríptics, desplegables i flyers.


Encunyat
L’encunyat d'última generació és versàtil amb una qualitat de tall extremadament precisa. El nostre servei d'encunyat us permetrà tallar increïbles filigranes. És possible realitzar combinacions de tall i micro-perforat per a zones a plegar. Dissenyeu de forma diferent l'encunyat d'articles diversos com targetes, invitacions, postals i carpetes.


Acabats i altres serveis
També podem acabar de personalitzar els vostres productes amb acabats de qualitat com els plastificats brillo o mate, UVI, relleu sec tintes luminiscents, tintes aromàtiques, relleus i stamping. Disposem d’un complert i automatitzat sistema d’enquadernació amb wire-o i espiral. També us podem oferir l’ensobrat dels vostres mailings.


Xerox digital i ploter Epson

 

Saber-ne més